Fitforum Fitness en Sporten

Fitforum is er voor iedereen die een goede gezondheid ziet als voorwaarde voor een aangenaam leven. Wilt u op gewicht blijven of juist een paar extra kilo kwijt? Wilt u meer energie en minder vatbaar zijn voor ziekte en stress? Neem contact op met één van onze specialisten van Fitforum Amersfoort en wij helpen u graag met het volbrengen van uw wensen. Ieder mens is anders en hiervoor maken wij een op maat gemaakt schema.

Individueel fitnessen

Bij Fitforum kunt u individueel sporten. Dit houdt in dat u tijdens de vrije trainingsuren zelfstandig traint. De eerste keer wordt er een intake gedaan, zodat u uitleg krijgt over de fitness apparaten en advies over hoe u uw doel kunt bereiken. Indien gewenst kunt u ook een conditietest doen, daarmee krijgt u inzicht in uw huidige conditie/kracht. U kunt dit dan herhalen na 3 maanden om u voortgang te bekijken. Tijdens de vrije trainingsuren is er meestal een fysiotherapeut in de zaal aanwezig die u eventueel kan helpen bij vragen. Bij onze trainingstijden vindt u de vrije trainingsuren.

 

Groepslessen

Fitforum Amersfoort biedt twee verschillende groepslessen aan. Namelijk groepslessen onder begeleiding van een fysiotherapeut en pilates.

De groepsles onder begeleiding van een fysiotherapeut is met name handig als u gemotiveerd wilt worden, u nog aan het revalideren bent van een blessure, graag traint onder de deskundige blik van een fysiotherapeut.

De lessen bestaan uit een gezamenlijke warming up, daarna is er tijd voor individueel programma die samen met de fysiotherapeut is bedacht, of u kunt meedoen met bijvoorbeeld een circuit training, de les wordt afgesloten met een gezamenlijke cooling down.

Bij pilates worden bewegingen vanuit mind-body zeer bewust uitgevoerd. Hierdoor wordt u zich meer bewust van uw lichaamshouding, bewegingstechniek en ademhaling. 

Bij onze trainingstijden kunt u zien welke fysiotherapeut de groeples geeft, of wanneer de pilateslessen zijn.

 

Prijslijst en meer informatie bij Fitforum Amersfoort

Bent u geïnteresseerd in sporten bij Fitforum Amersfoort of wilt u in gesprek komen met een fysiotherapeut? De complete prijslijst biedt inzicht over de kosten en neemt u bij vragen over fysiotherapie of sporten gerust contact met ons op! Onze deskundige collega’s helpen u graag!

 

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren