Fysiotherapie Amersfoort

Heeft u behoefte aan fysiotherapie in de omgeving Amersfoort? Heeft u pijn aan gewrichten of spieren? Dan kunnen de fysiotherapeuten van Fitforum Amersfoort u uitstekend adviseren, behandelen en begeleiden. Met fysiotherapie kunnen wij ook voorkomen dat uw klachten verergeren. Woont u in de omgeving van Amersfoort? Dan werkt u altijd met de beste specialisten bij Fitforum!

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is de behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Dit wordt ook wel het bewegingsapparaat genoemd. De klachten kunnen een gevolg zijn van een verkeerde houding, klachten door en tijdens het werk, vanwege een ongeval of ziekte, sportblessures of gewoon omdat het lichaam ouder wordt. Door middel van Fysiotherapie PLUS specialisatiesmanuele therapiebeweegprogramma’s of re-integratieprogramma’s kunnen onze fysiotherapeuten uw klachten helpen verminderen.

Verschillende behandelingen door onze fysiotherapeuten

Voordat er wordt gestart met een behandeling of programma, krijgt u een persoonlijk kennismakingsgesprek met één van onze specialisten. Daarna ontvangt u een advies op maat om vervolgens aan uw klachten te werken. Ieder mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Bent u benieuwd naar de behandelingen en prijzen? Wij hebben alle tarieven voor u op een rij gezet.

Directe toegankelijkheid fysiotherapeut

Sinds 1 januari 2006 hebben patienten geen verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hierbij is onze zorg vrij toegankelijk. 

U bent van harte welkom in onze praktijk in het leusderkwartier! Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw klachten kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren