Beweegprogramma’s

Lukt het u niet om elke dag voldoende beweging te krijgen en heeft u een stok achter de deur nodig? Dan kunnen onze specialisten van Fitforum Amersfoort u een handje helpen! De fysiotherapeut is dé specialist om u te stimuleren tot voldoende beweging. Vooral mensen met een chronische aandoening kan hij begeleiden naar een actievere leefstijl. Wij bieden beweegprogramma’s aan voor:

COPD

Speciaal voor mensen met COPD is in onze praktijk een beweegprogramma beschikbaar. Tijdens het programma begeleidt een fysiotherapeut met specifieke deskundigheid op het gebied van COPD u op een verantwoorde manier naar een actievere leefstijl. Uw kwaliteit van leven verbetert met een actieve leefstijl. U ervaart minder benauwdheid, krijgt meer uithoudingsvermogen en leert verantwoord bewegen.

Diabetes

Wij bieden in onze praktijk een beweegprogramma aan speciaal voor mensen met diabetes (mellitus type 2). Tijdens het beweegprogramma begeleidt een fysiotherapeut met specifieke deskundigheid op het gebied van diabetes u op verantwoorde manier naar een actievere leefstijl. Uw kwaliteit van leven verbetert met een actieve leefstijl: controle over uw bloedglucosewaarde tijdens bewegen, verbeterde conditie en verantwoord bewegen.

Hartfalen

Het beweegprogramma voor mensen met hartaandoeningen is speciaal voor mensen die in het verleden, of misschien zelfs kortgeleden, een hartinfarct hebben gehad of die een bypassoperatie, dotteringreep, PCI of hartklepoperatie hebben ondergaan. Tijdens het beweegprogramma begeleidt een fysiotherapeut met specifieke deskundigheid op het gebied van hartproblematiek u, om gezond en verantwoord te leren bewegen. Uw kwaliteit van leven verbetert met een actievere leefstijl. U krijgt een betere conditie en leert verantwoord te bewegen.

Obesitas

Ook voor mensen met obesitas heeft Fitforum een beweegprogramma. Tijdens het beweegprogramma werkt u samen met uw fysiotherapeut om gezond en verantwoord te leren bewegen en om af te vallen. Uw kwaliteit van leven verbetert met een actievere leefstijl. U krijgt een betere conditie, valt af en leert verantwoord bewegen. Sporten is goed voor de gezondheid, maar ook voor uw geestelijke gesteldheid. Bij Fitforum Amersfoort heeft u de mogelijkheid om te komen fitnessen of sporten.

Vergoeding beweegprogramma’s

De beweegprogramma’s worden door de meeste aanvullende verzekeringen fysiotherapie vergoed. Onze praktijk heeft contracten t.a.v. de beweegprogramma’s met Achmea groep/Zilveren Kruis, Menzis, Multizorg, etc. Twijfelt u of het beweegprogramma door uw zorgverzekering wordt vergoed? Neemt u contact met ons op en wij zullen u hierover infomeren!

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren