Re-integratie

Bent u lange tijd uitgeschakeld geweest vanwege klachten aan uw bewegingsapparaat en is uw conditie hard achteruit gegaan? Wanneer u dan weer aan het werk gaat, is de kans aanwezig dat de klachten terugkomen vanwege uw verslechterde conditie. U komt op die manier in een vicieuze cirkel. Naast fysiotherapie Amersfoort, helpen wij u door middel van re-integratie graag weer aan een fitte en gezonde levensstijl. Met re-integratie wordt bedoeld dat de patiënt wordt klaargestoomd om weer terug aan het werk te gaan.

Re-integratie bij Fitforum Amersfoort

Onze fysiotherapeuten zorgen voor een zo goed mogelijke re-integratie. Dit betekent dat de fysiotherapeut met u aan de slag gaat middels gerichte, persoonlijke en zorgvuldig opgebouwde training. Zo krijgt u weer uw veilige terugkeerconditie terug. Zie het als een sportman die na een blessure weer conditie opbouwt door gerichte training, zodat hij zijn sport weer maximaal kan beoefenen. De ervaring leert ons dat de re-integratie wordt verbeterd door systematisch te trainen. Een sport beoefenen die u leuk vindt is belangrijk bij het opbouwen van conditie. Het verzuim wordt hierdoor verminderd, werknemers keren sneller terug en herhaling van de klachten worden daardoor meestal voorkomen.

Meest voorkomende klachten

Re-integratie is geschikt voor alle klachten, maar rugklachten en KANS-problemen (Klachten Arm, Nek, Schouder) komen in ons computertijdperk het meest voor. Tegenwoordig zitten we allemaal veel te lang stil achter de computer en is er weinig tijd voor beweging. Hierdoor ontstaan verschillende klachten. Denk aan een muisarm, stijve nek of pijn in schouders. Door een gesprek met één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten wordt een schema op maat gemaakt en kan de behandeling beginnen.

Vergoeding re-integratie traject

Uw zorgverzekeraar en/of uw werkgever dragen zorg voor de kosten van dit traject. Er bestaan ook bemiddelingsbureaus die u hierbij kunnen helpen. Wij werken graag samen met Oude Vrielink. Wilt u zeker weten of uw behandeling wordt vergoed of heeft u andere vragen? Neemt u contact op met Fitforum Amersfoort en wij helpen u graag verder!

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren