google-site-verification=bRRKDGUxLTs0BpDxdKtpkmkPXBCbxuyKFtNMrNFVDYk

Conditietest

Bij Fitforum kunt u sporten en fitnessen onder begeleiding van onze sporttherapeuten. Tevens kunt u uw conditie testen aan de hand van ons PointSystem programma. Dat is een cardio-testsysteem waarmee wij uw fitheid en lichaamssamenstelling zeer nauwkeurig bepalen. Dit is vooral geschikt voor sporters. Maar bent u benieuwd naar uw conditie en wilt u een conditietest doen? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stappen conditietest

Het PointSystem programma bestaat uit een aantal stappen:

  1.  Eerst legt u de conditietest af, waarbij uw inspanningsniveau en kracht worden gemeten. Deze test duurt 45 minuten.
  2.  Aan de hand van de resultaten wordt er een persoonlijk trainingsprogramma vastgelegd voor de komende 10 weken. Per week geeft dit programma aan hoe vaak, hoelang en met welke hartslag u moet trainen. Zo wordt uw training pas echt efficiënt.
  3.  U gaat vervolgens trainen. Om uw doel te behalen zult u wel moeten trainen met een hartslagmeter en uiteraard volgens de aanwijzingen van uw persoonlijke programma.
  4.  Het systeem werkt aan de hand van punten. Wanneer u elke week het gewenste aantal punten scoort, komt u na verloop van tijd een trede hoger op de fitheidsladder.

De training is niet alleen goed voor uw conditie, maar ook voor de verlaging van uw vetpercentage. Fitforum stelt hartslagmeters beschikbaar voor gebruik tijdens trainingen.

De fittest kost €39,-.

Dus maak nu een afspraak bij Fitforum en train je topfit!

"> ',{ 'anonymize_ip':true });
Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren