Fitforum trainingsprogramma

Bij Fitforum kunt u trainingen doen met behulp van een op maat gemaakt trainingsprogramma. Deze voert u uit onder permanent toezicht van een fysiotherapeut/trainer die let op de juiste uitvoering. Na een uitgebreide intake en conditietest gaat u onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen. Met behulp van moderne trainingsapparatuur werkt u uw eigen trainingsprogramma af. Bijvoorbeeld: conditie, krachttraining, afvallen etc.

Fit worden bij Fitforum Amersfoort

Fitforum is er voor iedereen die een goede gezondheid ziet als voorwaarde voor een aangenaam leven. Wilt u op gewicht blijven of juist een paar extra kilo kwijt? Wilt u meer energie en minder vatbaar zijn voor ziekte en stress? Neem contact op met één van onze specialisten van Fitforum Amersfoort en wij helpen u graag met het volbrengen van uw wensen. Ieder mens is anders en geniet een op maat gemaakt schema.

Bij Fitforum bieden wij ook verschillende soorten fysiotherapie, zoals manuele therapie of re-integratie therapie om na langdurige blessures weer aan het werk te kunnen gaan. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zien u graag terug in onze praktijk!

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren