Sport Spreekuur

Bent u fanatiek sporter en kampt u met vervelende blessures? Bij Fitforum Amersfoort staan onze fysiotherapeuten iedere maandag van 17.00 tot 18.30 uur gratis voor u klaar. Zij geven u gratis advies, zodat u weer zo snel mogelijk uw sport kunt beoefenen. Samen kijken we naar de beste methoden om de blessures en klachten te verminderen. Ideaal om langdurige klachten te voorkomen.

Veel mensen sporten graag en regelmatig. Of het nu bij de plaatselijke voetbalclub of tennisvereniging is, blessures komen overal voor. Tijdens het gratis sportspreekuur helpen onze sportfysiotherapeuten u daarom met uw blessure, zodat u weer zo snel mogelijk kunt gaan sporten. Met een trainingsprogramma op maat werken we aan een voorspoedig herstel!

Sportfysiotherapie bij Fitforum Amersfoort

De meeste zorgverzekeraars dekken eventuele kosten. Is dit niet het geval, dan is het consult of advies volledig gratis. En als het nodig is overleggen wij, via korte lijnen, met huisarts en/of trainer. Wilt u weten of er plek is voor u, of dat het sport spreekuur voor u wordt vergoed? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan voor u klaar en wij zien u graag terug in onze praktijk in Amersfoort.

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren